Hage stell
Blomster
Planter/ busker
Plen
Frukttrær
Tips og råd
Diverse
Bøker
 
Annonsering
Linker
Forside

Hage stell

Gode råd om riktig vanning av hage
I denne artikkelen gir vi noen gode råd og tips til hvordan du skal sørge for at hagen din får nok fuktighet om sommeren. Hvis du ikke tilføyer fuktighet i tørkeperiodene vil dette kunne skade plenen.

Les mer


Les hvordan du kan bli kvitt bladlus i din hage
Mange sliter med bladlus på plantene og blomstene sine både innendørs i stuen og utendørs i sin egen hage. Her gir vi dere noen gode og enkle råd for å bli kvitt problemene med bladlusen.

Les mer

Velg riktig gressklipper for ditt formål
I dag finnes det et stort utvalg av gressklippere i alle størrelser og prisklasser. Det kan ofte være vanskelig å velge riktig gressklipper for din hage og ditt formål når du står i butikken med en ivrig selger. Her gir vi deg noen gode råd på veien.


Les mer

Velg riktige hagemøbler
I dag finnes det så mye mer å velge i blandt hagemøbler enn hvite plastmøbler eller sittegrupper i furu. Ulikt design og i ulike materialvalg gir mulighetene uendelige. Kun stilen på huset og hagen din, samt din egen smak setter begrensningene.

Les mer


Flyprice
Flyprice er et skandinavisk online-reisebyrå som raskt har etablert seg i Norge, Danmark og Sverige. Kundene kan selv søke etter flybiletter i søkemotoren for booking av flyreiser. Flyprice har 150 flyselskap i deres database, og de forhandler direkte med flyselskapene for å kunne gi best mulig pris.

Pris søk 


 


Hagestell.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy |
Hagestell.com 2009