Hage stell
Blomster
Planter/ busker
Plen
Frukttrær
Tips og råd
Diverse
Bøker
 
Annonsering
Linker
Forside

Hage stell - Plen
Hage tips: Bli kvitt mosen på plenen din
Har du problemer med mye mose i plenen din? Her gir vi deg flere nyttige hage tips til hvordan du skal bli kvitt mosen en gang for alle. Sollys er et stikkord for hvordan du enkelt kan forvandle din hage til en drømmehage uten mose.

Les mer

Riktig vanning av plenen i din hage
I Norge er det såpass mye nedbør at vanning av plen ikke er like nødvendig som andre plasser i Europa. Det er allikevel enkelte perioder som gjør vanning av hagen nødvendig. I tørkeperioden om sommeren er plenen spesielt utsatt.

Les mer
Hvordan unngå slitasje på hagen din
Å holde hagen din pen gjennom hele sommer halvåret kan ofte være en utfordring. Spesielt plenen får en ekstra slitasje om sommeren når vi bruker hagen aktivt. Spesielt familier med små barn vil merke dette ekstra godt.

Les mer
Så plen i din hage?
Legging av plen passer best på ettersommeren. Da rekker plantene å etablere seg før høsten og vinteren tar tak. Plantene vil da være klare til videre vekst neste vår og sommer. Her vi deg noen tips til hvordan få en ny fin hage.

Les mer

Jakten på den perfekte hage? Gjødsle riktig
Å gjødsle plenen er viktig for å oppnå en frisk og slitesterk plen som gjør hagen din til en drømmehage gjennom hele året. Her kan du lese en artikkel som tar for seg gjødsling av plen og hage med mange gode og nyttige råd.

Les mer

Ferdigplen til din hage?
Ferdigplen eller rulleplen som den også kalles kom til Norge som en revolusjonerende nyhet for noen år tilbake. Nå kunne lykkelige huseiere få ny plen på 1 2 3 uten å vente et halvt år på at gresset skulle gro.

Les mer

 


 


Hagestell.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy policy |
Hagestell.com 2009